HTML

Man Utd Kidds

Elsősorban a Manchester United labdarúgó csapatáról szólnak a bejegyzések, de a Premier Liga, a BL, valamint az európai elit bajnokságok is terítékre kerülnek.

Friss topikok

Linkblog

Vihetik C.Ronaldot

2008.06.21. 16:14 tevez

A világon minden eladó, csak legyen, aki a reális árnak a sokszorosát kifizeti. A Real Madrid jelenleg ezen az úton halad, és ha a Man.Utd. tulajdonosa kellően jó üzletember, akkor nem lehet kétséges a végeredmény. C. Ronaldo most ér a legtöbbet, most van mögötte a legjobb szezon, és nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy soha nem rúg még egyszer egy évadon belül 42 gólt. Ő nem Giggs, Maldini vagy Del Piero, akikről a klubhűség szobrát megformálták. Ő egy nagyképű portugál parasztgyerek, akit a jó isten fantasztikus képességekkel áldott meg. Őt a pénz és a mediterrán élet motiválja. Azért a napsütötte  Madridban élni egy hangyányival kellemesebb, mint a szürke és esős Manchesterben. Heti 47 millió forint helyett 94 milliót keresni, az sem mindegy - neki. Szóval, Tisztelt manchesteri vezetők, engedjék el Ronaldo kezét, tegyék le a madridiak azt a 70 millió fontot és távozzon békében. Sok sikert Roni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://muga.blog.hu/api/trackback/id/tr94532355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása