HTML

Man Utd Kidds

Elsősorban a Manchester United labdarúgó csapatáról szólnak a bejegyzések, de a Premier Liga, a BL, valamint az európai elit bajnokságok is terítékre kerülnek.

Friss topikok

Linkblog

Mi számít bűncselekménynek

2008.07.08. 17:56 tevez

 Az egyik kereskedelmi csatorna híradójában,az  alábbi hír hangzott el a mai napon. A mondat így szólt: " közszereplő élelmiszerrel történő megdobálása nem számít bűncselekménynek". Mindenki tudja, hogy a hír miről szól. Arról, hogy a tojásdobálás, ha a célpont közszereplő, akkor minden ok, lehet dobálózni ezerrel . Ízzzi rájder öcsém, ami a csövön kifér. De kérdem én mi van akkor ha szó szerint veszem az ombudsman  véleményét, már mint azt a szót, hogy élelmiszer. Mert ha ez igy van, akkor holnap veszek a legközelebbi hentesnél egy fél hasított sertést, lefagyasztom, és tákolok hozzá egy parittya elven működő kilövő berendezést. Ezek után már nincs más dolgom, mint hogy a szerkezetet felállítom egy olyan helyen, ahol a mi nagy lángelménk, ferenctestvér a következő az ország életét nagyban befolyásoló beszédét mondja el. Keresek egy nyugdíjas tüzért aki beállítja a célzóberendezést, oszt tűűűz !! Majd másnap az ombudsman elmondja a híradókban, hogy Ő mindent rendben talált. Úgy gondolom, én is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://muga.blog.hu/api/trackback/id/tr14559174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása